top banner image
 
 
 

Om IDUR

Vi är arbetsgivarens oberoende part inom tjänstepensioner. Vi är inte knutna till försäkringsbolag eller finansiella institut och har inga särintressen av organisationens tjänstepensionslösningar. Vi brinner bara för pension!

 

Din oberoende tjänstepensionspartner

IDUR medverkar till att ditt företag betalar rätt tjänstepension. Som kund hos IDUR stödjer vi er i utvecklandet av effektiva och säkra processer.

Grunden i vår verksamhet är tjänstepensionsanalys och tjänstepensionsadministration. Vi hjälper arbetsgivare med analys, kontroll och revision av företagets tjänstepensioner och ser till att arbetsgivaren följer gällande avtal. Vi sköter även den löpande administrationen av arbetsgivarens tjänstepensioner.

Vi sparar pengar och tid åt arbetsgivaren.

”Ni som har sådan kontroll, kan inte ni ta över hela administrationen?”

Kunder

IDUR har genomfört Tjänstepensionsanalys på över 100 bolag, allt från stora börsnoterade- till medelstora och små bolag inom både privata och offentlig sektor.

Varje månad hanterar vi ett stort antal individer där vi sköter hela Tjänstepensionsadministrationen för många av Sveriges mest krävande kunder.

Vi lämnar gärna referenser på begäran.

Korta fakta:

  • Verksamt sedan 2002 – men vår kunskap och erfarenhet inom tjänstepensioner sträcker sig över fyra decennier
  • Oberoende – inte knutet till något försäkringsbolag
  • Gedigen erfarenhet- administrerar tjänstepension för drygt 100 000 individer/månad. 
  • Statistiskt underlag, IDUR har genomfört tjänstepensionsanalys på mer än 250 000 individer 
  • Arbetsgivarens part – vi är inte knutna till någon annan aktör på försäkringsmarknaden vilket gör oss unika i branschen, arbetsgivarens intressen kommer alltid i fokus
  • 100+ kundföretag – vi har några av marknadens största och mest krävande kunder på tjänstepensionsområdet
  • När IDUR tar över tjänstepensionsadministrationen kontrollerar IDUR att arbetsgivaren följer sina pensionslöften 

Våra ägare

Vi ägs sedan 2016 av 

Azets' 2 500 medarbetare stöttar och förenklar verksamheten för våra 22 000 kunder. Vi är specialister på att lösa våra kunders verksamhetskritiska uppgifter, som ekonomi, lön och HR, så kunderna kan koncentrera sig på sina kärnverksamheter.

Tidigare hette vi Visma Services, men sedan vi separerade från Visma i december 2016 heter vi Azets Insight. Vi är dock fortfarande den ledande leverantören av ekonomi- och lönetjänster i Norden.

På Azets kombinerar vi erfarenhet och expertis med moderna digitala lösningar. Med modern teknologi och expertrådgivning hjälper vi våra kunder att omvandla data till värdefulla insikter, arbeta smartare och fatta mer lönsamma beslut.

Visa IDUR Information AB profil på Ariba Discovery

Vill du komma i kontakt med oss?

Se kontaktuppgifter här