CogitalGroup har visat stark tillväxt de första två åren 

IDUR är en del av CogitalGroup, en internationell grupp för administrativa tjänster. CogitalGroup har precis lanserat årsrapporten Blue 2018, som ger en uppdatering av utvecklingen sedan gruppen lanserades för två år seden.

"På våra två första år har CogitalGroup etablerat sig som en betydande aktör, med kunden i centrum för allt vi gör", säger koncernchef för CogitalGroup, John Connolly. "Efter att snabbt ha växt genom strategiska uppköp i våra brittiska och nordiska marknader, fokuserar vi på fortsatt organiserad tillväxt och segmenterade, smarta uppköp."

Höjdpunkter från årsrapporten

  • CogitalGroup har under sitt andra år etablerat sig som en ledende leverantör av administrativa tjänster till entreprenör- och privata företag i Storbritannien och Norden.
  • Snabb expansion i de brittiska och nordiska marknaderna, med över 90 000 kunder och 6 000 anställda på 177 kontor i 7 länder.
  • Erbjuder kunder ett brett spektrum av kritiskt administrationsstöd, outsourcingstjänster och relaterade rådgivningstjänster.
  • Fortsätter att leverera på tillväxtstrategin med det största uppköpet sedan lanseringen av koncernen, Wilkins Kennedy, som ger en betydlig styrka i den viktiga marknaden i södra England.
  • Starka ekonomiska resultat med årliga intäkter på £453 miljoner och EBITDA på £68 miljoner, en uppgång på 64 % i relation till lanseringen december 2016

Om CogitalGroup

CogitalGroup lanserades december 2016 genom uppköpet av Azets (tidigere kallat Visma BPO) och de brittiska firmorna Baldwins och Blick Rothenberg. Koncernen levererade administrativa tjänster, BPO och rådgivningstjänster till ett brett spektrum av privata verksamheter. 

Läs fler nyheter från IDUR