Öppen ansökan -Analytiker tjänstepension

Har du tidigare erfarenhet från tjänstepensioner, ett väl utvecklat logiskt tänkande och mycket goda kunskaper i Excel? Då kan arbetet som analytiker tjänstepension på IDUR passa dig.

IDUR Information AB är arbetsgivarens part inom tjänstepensioner och sköter idag administrationen av tjänstepensioner för närmare 100 000 personer per månad. IDUR: s analystjänst ger arbetsgivaren svar på om pensionsavtalet följs och rätt avsättning till pensioner görs genom kontroll och revision av företagets tjänstepensioner.

Du kommer att arbeta i ett team som i dag består av 4 personer där analys och revision av tjänstepensioner både för befintliga administrationskunder och som konsultuppdrag kommer att vara dina huvudsakliga arbetsuppgifter.

Dina arbetsuppgifter:

  • Genomföra analyser inom tjänstepensionssektorn både på befintliga och nya kunder.
  • Självständigt sammanställa och genomföra presentationer.
  • Bedriva aktiv omvärldsbevakning på tjänstepensionsmarknaden avseende förändringar i lagar och kollektivavtal.
  • Implementation och driftsättning.
  • Genomföra konsultuppdrag.
  • Felsökning.
  • Medverka till merförsäljning.
  • Alla i övrigt förekommande arbetsuppgifter på IDUR: s analysavdelning.

 

Vem är du?

För att passa till arbetet på analysavdelningen bör du som person vara noggrann, positiv och gilla att ta ett helhetsansvar. Du bör även ha mångårig erfarenhet från tjänstepensionsmarknaden och kollektivavtalade försäkringar samt gärna ha kunskaper om lönesystem och dess uppbyggnad.  Viktigast är dock att du besitter en god analytisk förmåga.

Vi tror att du har minst utbildning på gymnasienivå, gärna även eftergymnasial utbildning i statistik, ekonomi eller matematik. Vi behöver dig som trivs med ett självständigt arbete där kunden är i fokus. Självklart kan du svenska och även gärna engelska flytande i både tal och skrift.

Anställningstyp: Tillsvidare

Anställningsgrad: Heltid

Arbetsplats/placeringsort: Täby

Kontaktpersoner: Petra Borin 073 514 42 03                             Dorothea Fornell 073 277 12 73