IDUR ingår samarbete med AFRY för administration av tjänstepensioner

Outsourcingleverantören av tjänstepensionsadministration, IDUR Information AB, ingår ett samarbete med AFRY för administration av tjänstepensioner. IDUR Information AB kommer att utgöra delar av AFRYs tjänstepensionsavdelning med ansvar för tjänstepensionsadministration och analys.  

Vi på IDUR är glada att AFRY ger oss detta förtroende, efter en upphandling i konkurrens med flera duktiga aktörer på marknaden. Med IDURs långa erfarenhet sedan 2002 har vi en god förståelse och kunskap om vilka krav och behov som finns kring tjänstepensionsadministration, pensionsanalys och bokföring av tjänstepensioner.     

– Med IDUR etablerar vi en relation som bygger på ett proaktivt partnerskap, och tillsammans kommer vi att arbeta med ständiga förbättringar av processerna kring tjänstepensioner och avsättningar, säger Aisat Bislieva, HR-ansvarig på AFRY Sverige.     

För mer information kontakta

Per Hjalmarö, VD IDUR Information AB, +46(0)703-474451, per.hjalmaro@idur.se

Aisat Bislieva, HR-ansvarig på AFRY Sverige

 

AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. AFRY hjälper kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering. AFRY är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.

www.afry.com

IDUR Information AB är en av Sveriges ledande outsourcingleverantörer av pensionsadministration, pensionsanalys/-revision, bokföring/samfakturering av pension samt konsulttjänster inom pensionsområdet.

www.idur.se

Är ni intresserade av våra tjänster, eller har ni frågor?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi er.

Ja tack, jag vill ta emot IDURs nyhetsbrev, information om tjänster och inbjudningar.

Jag är informerad om att jag kan läsa mer om hur Idur behandlar mina personuppgifter i Azets integritetspolicy. Jag kan när som helst göra ändringar i min prenumeration eller avprenumerera från kommunikation från IDUR.